Seurakunta tarjoaa lapsiperheille kristillisen kasvatuksen tueksi toimintaa pienten seurakuntalaisten ehdoilla.

Joka sunnuntainen jumalanpalvelus on kaikenikäisiä seurakuntalaisia varten. Lisäksi noin kerran kuukaudessa on erityisesti lapsia ja lapsiperheitä varten suunnattuja perhekirkko-jumalanpalveluksia tai perhemessuja, joissa vietetään ehtoollista. Lapset voivat tulla ehtoollispöytään vanhempien mukana siunattaviksi. Pienetkin lapset voivat ottaa vastaan myös ehtoollisen oman vanhemman, kummin tai isovanhemman mukana, jos hänelle on kotona opetettu ehtoollisen merkitys ja kerrottu miten ehtoollisen vietto tapahtuu.

Perhekerho ja perhekahvila ovat lapsiperheiden omia kohtaamispaikkoja. Yhteisestä jakamisesta saa iloa ja voimaa arkeen. Aamupäivien kokoontumisissa, perhekerhoissa, on ohjattua toimintaa ja seurakunnan työntekijä mukana. Pieni hiljentymishetki, tutuksi tulevat leikkilaulut, kerhorukous, kellot ja kynttilät, kertomukset Lasten Raamatusta ja kirkkovuoden juhlien seuraaminen ovat perheiden tukena turvallisen lapsuuden ja hyvien elämän eväiden antamisessa. ( Katso tarkemmat tiedot kohdasta Perhekerho ja perhekahvila. )

Jeesus kutsui lapset luokseen ja sanoi:

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä.

Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Luuk. 18:16

Pyhärannan seurakunta, kirkkoherranvirasto, Kauhianpääntie 5, 23950 Pyhäranta