Seurakunnan diakoniatyön kautta voit saada apua kun tarvitset luottamuksellista keskustelua tai esirukousta tai kun kaipaisit vierelläkulkijaa ja tukijaa surun, yksinäisyyden, sairauden tai muun elämän vaikeuden keskellä. Diakoniatyön palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien pyhärantalaisten käytettävissä.

Diakoniatyön kautta voi saada myös pienimuotoista taloudellista apua, lähinnä kertaluonteisesti ja lyhytaikaisissa vaikeuksissa. Ensisijaisesti taloudellista apua haetaan kunnan sosiaalitoimiston kautta.

Tavoitat diakoniatyöntekijän soittamalla tai tekstiviestillä numerosta 0440 - 684 913, sähköpostilla osoitteesta tiina.m.makinen( at )evl.fi tai varaamalla ajan vastaanotolle Pappilaan, Kauhianpääntie 5. Voit sopia tapaamisen myös kotiisi.

Diakoniatyö on koko seurakunnan yhteinen asia. Myös sinä voit olla mukana auttamassa toisia. Vapaaehtoisille seurakuntalaisille on erilaisia mahdollisuuksia olla mukana auttamassa lähimmäisiä lähellä ja kaukana. Voit tulla esimerkiksi mukaan joka kevät toteutettavaan Yhteisvastuukeräykseen eri tavoin. Erilaisia kädentaitoja ja lahjoja voit laittaa likoon monenlaisissa tilaisuuksissa. Myyjäisiin ja kahvituksiin tarvitaan apukäsiä. Kysy rohkeasti ja ideoidaan yhdessä lisää.

Vuoden 2017 Yhteisvastuukeräys tuotti Pyhärannan seurakunnassa yhteensä 3064,47€. Lämmin kiitos kaikille kerääjille ja keräykseen eri tavoin osallistuneille!

Kesäinen Ikäihmisten virkistyspäivä Rihtniemen leirikeskuksessa torstaina 13.7.2017 klo 12-16. Ilmoittautuminen diakonissalle heinäkuun ensimmäisellä viikolla puh. 0440-684 913. Ohjelmassa diakoniajohtokunnan valmistama lounas ja kahvit, hartaus, yhteislaulua ja monenmoista mielenpiristystä. Mahdollisuus myös saunoa ja uida. Leiripäivä on osallistujille ilmainen.

Pyhärannan seurakunta, kirkkoherranvirasto, Kauhianpääntie 5, 23950 Pyhäranta

Puh: 02-8258085, Sähköposti: pyharannan.seurakunta (at) evl.fi