Seurakunnan diakoniatyön kautta voit saada apua kun tarvitset luottamuksellista keskustelua tai esirukousta tai kun kaipaisit vierelläkulkijaa ja tukijaa surun, yksinäisyyden, sairauden tai muun elämän vaikeuden keskellä. Diakoniatyön palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien pyhärantalaisten käytettävissä.

Diakoniatyön kautta voi saada myös pienimuotoista taloudellista apua, lähinnä kertaluonteisesti ja lyhytaikaisissa vaikeuksissa. Ensisijaisesti taloudellista apua haetaan kunnan sosiaalitoimiston kautta.

Tavoitat diakoniatyöntekijän soittamalla tai tekstiviestillä numerosta 0440 - 684 913, sähköpostilla osoitteesta tiina.m.makinen( at )evl.fi tai varaamalla ajan vastaanotolle Pappilaan, Kauhianpääntie 5. Voit sopia tapaamisen myös kotiisi.

Diakoniatyö on koko seurakunnan yhteinen asia. Myös sinä voit olla mukana auttamassa toisia. Vapaaehtoisille seurakuntalaisille on erilaisia mahdollisuuksia olla mukana auttamassa lähimmäisiä lähellä ja kaukana. Voit tulla esimerkiksi mukaan joka kevät toteutettavaan Yhteisvastuukeräykseen eri tavoin. Erilaisia kädentaitoja ja lahjoja voit laittaa likoon monenlaisissa tilaisuuksissa. Myyjäisiin ja kahvituksiin tarvitaan apukäsiä. Kysy rohkeasti ja ideoidaan yhdessä lisää.

PAKETOINTITALKOOT
Maanantaina 4.12.2017 klo 17.00 Seurakuntakodilla
Tule mukaan paketoimaan joulupaketteja ikäihmisille ja laitoksissa asuville.
Illan päätteeksi voit ottaa mukaasi haluamasi määrän paketteja vietäväksi oman kylän tai naapuruston ikäihmisille.
Jos et pääse paketointi-iltaan, mutta voisit käydä viemässä joulutervehdyksiä, ota yhteyttä diakonissaan. Sovitaan aika ja paikka mistä saat paketit, nimet ja osoitteet.
Toisia muistaessa saa itsellekin joulumielen!

Pyhärannan seurakunta, kirkkoherranvirasto, Kauhianpääntie 5, 23950 Pyhäranta

Puh: 02-8258085, Sähköposti: pyharannan.seurakunta (at) evl.fi